ایرانگردی
به گزارش آی فیلم 2، «دوغ بادرنگ» یا سوپ سرد، از جمله غذاهای خوش طعم فصل گرما بوده که در شب و روزهای گرم تابستان دارای طرفداران زیادی می باشد.
«دوغ بادرنگ» برای افراد گرم مزاج بسیار مناسب بوده و به خاطر ماهیت خُنَک و فوق العاده اش، مردم به طُرق مختلف در کشور های مختلف تهیه می کنند.
در ادامه با روش تهیه دوغ بادرنگ آشنا می شوید:
مواد لازم:
سه عدد بادرنگ خرد شده
یک بسته نعنای تر(تازه)
سه قاشق نعنای خشک
یک کیلو ماست پرچرب
دو قاشق زنجفیل یا زنجبیل
یک قاشق زیره خرد شده
یخ خرد شده به قدر ضرورت
نمک به قدر ضرورت
چهار عدد چهارمغز(گِردو)
دو لیتر آب گازدار
طرز تهیه:
برای تهیه دوغ بادرنگ ابتدا، بادرنگ ها(خیار) را خرد کرده و آب زنجفیل را به آن اضافه می کنیم.
در ادامه، ماست را در یک ظرف نسبتا بزرگ انداخته و به آن نمک و آب گازدار می افزاییم و با مکسر دستی مخلوط کرده، بعد از آن به ترتیب نعنای خشک، آب زنجفیل، زیره رنده شده، چهارمغز(گردو) و یخ را نیز اضافه می نماییم.
مواد تهیه شده را به مدت 30 دقیقه می گذاریم تا با هم مخلوط گردند.
سمیه غفوری زاده